Woningontruiming Bezemschoon 10 jaar!

bananendozen woningontruiming

Woningontruiming Bezemschoon bestaat 10 jaar! Deze week reed ik weer een rondje om spullen aan de diverse goede doelen af te leveren. Bij Gered Gereedschap in Groningen dronk in na het uitladen een kop koffie en spraken we over elkaars werkzaamheden. Er werd opgemerkt dat ik al heel lang spullen voor hergebruik kwam langsbrengen. Tja, dat deed ik al voordat ik begon met Bezemschoon maar door de huisontruimingen in Groningen nam de hoeveelheid gebrachte spullen wel enorm toe. Maar…… hoelang bestaat Bezemschoon al? Eenmaal thuis liep ik de administratie na en vond de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. In oktober bestaat Woningontruiming officieel 10 jaar, een jubileum. Hoe dat gevierd moet worden? Geen idee, misschien gebak meebrengen als ik spullen kom afleveren? Ach, nog een aantal maanden om iets te bedenken maar mocht u een goed iedee hebben…….